Screenshot 2021 02 26 Arthur’s Car Cleaning Service Is On Instagram • 87 Posts On Their Profile
Arthur Tapanian
Consultant

Met veel passie voor auto’s is Arthur is de man achter de schermen, vanuit zijn taxi bedrijf “Noordwijk Taxi Centrale” waarin hij voor vele partners het zakelijke vervoer verzorgde is het bedrijf voortgekomen. Met zijn passie voor ondernemen besloot Arthur een Car Cleaning Garage te openen. Zo kon hij zijn specialiteiten overbrengen naar anderen en hiernaast ook zijn eigen en andermans wagenpark verzorgen.

Ervaring: 8+ years

 • 06 45 46 12 48
 • Arthurscarcleaning@gmail.com
Stuur mij direct een bericht


  Over mij

  Hi leuk dat je hier een kijkje neemt! Ik ben Arthur aangenaam, vanuit een passie voor auto’s ben ik Arthurs Car Cleaning Service begonnen. Wie word er nou niet gelukkig van een schone auto? Iedereen wel toch?:) Dat is precies de reden waarom ik dit begonnen ben. Ik pak de auto tot in de puntjes aan en zorg ervoor dat de lak, bekleding , banden etc goed beschermd blijven tegen de weersomstandigheden. Zo ben je er zeker van dat je auto nog lange tijd meegaat. Ben je benieuwd en wil je meer weten of heb je vragen met betrekking tot bepaalde diensten? Bel mij op of stuur gerust een berichtje! Tot Snel!

  Vaardigheden
  Auto wassen 90%
  Polijsten 80%
  Wagenparkbeheer 70%
  Communicatie 98%
  Go TopScroll omhoog

  Welkom terug! Hopelijk kunnen wij uw auto weer spek en span maken. Sinds kort hebben wij ook een exclusief aanbod aan auto's neemt u daar ook een kijkje? Hopelijk tot snel!

  X